Indrebarn terapi.

På forskellige måder bringer man klienten i kontakt med deres tidligere liv og barndom.

Ideen med det, er at se mønstre vi har taget på os som følge af vores daværende omgivelser. Det er f. eks sådan, at hvis der har været en bestemt familie konstellation, lever den ofte videre i vores liv. Vi har ligesom ikke frihed til at leve frit, men nogen af os lever det mønster videre, som vi tog på os dengang.

Gennem terapien, bringes klienten til at se, kulturel arv, vores følelser som barn og hvordan det vil være at leve uden vi havde fået mange andres modeller af verden på os.

Meget udvikling går tabt, fordi fortiden puttes på de, som er født til at leve i en ny tid.

Hvor man i den kognitive terapi går udefra og ind til essensen, går man her fra den rene sjæl og ud, for at opdage hvad der ikke er os selv, men noget der er puttet på, da vi ikke selv var i stand til at klare os og vælge fra.

En sidegevinst er, at vi bliver opmærksomme på vores rolle i barndommen, vores indbyrdes relationer mellem søskende og forældre. Det gør, at vi kan leve mere frit og ikke gentager samme mønster, men tør leve efter hvad vi selv føler - tør følge vores hjerter.

Klarhed over vores væremåde, gør os i stand til bedre at klare forældrerollen.

Hvis der er problemer med børnene, kan det være en god ide selv at gå i terapi.

Vi kan glemme, at en voksen i virkeligheden er et barn, der er blevet ældre. Og mister vi forbindelsen til vores indre barn bliver vi kolde.
 
Præstegaardsbakken 12, Thorum, 7870 Roslev, Denmark :: Tlf. 24 25 69 11 :: Fax. 97 58 52 20 :: E-mail: info@martinruby.dk
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk