Massage

Massage løsner musklerne, men hvorfor bliver vi anspændte?
Det kan skyldes, at vi under nervøsitet eller hårdt arbejdspres ignorerer de signaler vi får fra kroppen.

Måske har vi ikke lært, at lytte til kroppens signaler? De signaler den gav os når vi var trætte eller anspændte.

I stedet flygtede vi op i hovedet, eller stimulerede os med kortvarig energi givende føde, og vi tog måske også noget smertestillende håndkøbs medicin.

Det kan også være, at vi som børn eller senere i livet var i en situation, hvor vi ikke var i stand til at slappe af, end ikke når vi skulle sove.

Gennem massage kan vi finde en anden vej til til vores essens eller væren. Fordi: når vi bliver afslappet og dermed bliver i stand til at føle og lytte til vores krop, kan vi også bedre holde ud og være tilstede.

Drømme der opstår i forbindelse med massage bearbejdes.
Drømme giver os mange informationer om det ubevidste.
Samtale og bearbejdning af oplevelserne.

Ved påvirkning af kropsblokeringer dukker de følelser, situationer og billeder op, som ligger indespærret eller bundet i de pågældende områder.

Det drejer sig om:
  • Konfrontation med egne følelser ( først og fremmest de følelser, som den enkelte har prøvet at skubbe væk eller bagatellisere)
  • Genoplevelse af tidligere følelsesmæssige uforløste situationer.
  • Nyoplevelser af problemer, ressourcer og indsigter. Det kan være nyoplevelser i forbindelse med egne følelser eller genoplevelser af tidligere, uforløste situationer.

     
Præstegaardsbakken 12, Thorum, 7870 Roslev, Denmark :: Tlf. 24 25 69 11 :: Fax. 97 58 52 20 :: E-mail: info@martinruby.dk
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk