Hvad er tankefeltterapi.

Tankefeltterapi (TFT) kombinerer østens viden om kroppens energibaner med r psykologisk samtaleterapi - resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit eliminerer psykisk ubehag.
Tankefeltterapi er en teknik til hurtig eliminering af alle I former for følelsesmæssigt ubehag og flere former for fysisk ubehag. TFT virker gennem stimulation af kroppens energibaner. Der benyttes ikke nåle eller massage - men derimod en let banken med fingrene forskellige steder på kroppen, samtidig med at den der behandles tænker på sit ubehag. Resultatet er forbløffende, og problemer forsvinder i mange tilfælde i løbet af kort tid.
I en argentinsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring mens 76% blev symptomfrie med TFT. Du kan læse mere om denne undersøgelse på www.tanketeltterapi.info under dokumentation.

Når den rationelle tanke giver op.
Mange har forsøgt sig med langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer, uden effekt. De kommer frem til en dyb forståelse af problemet og dets årsager, men ofte lykkes det alligevel ikke at tænke den irrationelle følelse væk. Netop fordi den er irrationel. Ubehaget er lagret i kroppen som en ubevidst refleks, der dukker op igen og igen, ligegyldig hvor meget man stritter imod. Derfor er det nødvendigt at tænke i krop, tanke og følelse som helhed, når man behandler psykiske problemer. Og denne helhedstænkning er lige præcis grundstenen i Tankefeltterapi. Når du tager et forløb med Tankefeltterapi betyder det, at du selv lærer at bruge teknikken, samtidig med at du får behandlinger, således at du altid i fremtiden har et værktøj ved hånden.

Vigtigt:
Selvom TFT i kliniske forsøg har vist bemærkelsesværdige resultater er det en metode der fortsat befinder sig i udviklingsstadiet, hvor der ikke findes danske videnskabelige beviser for at metoden virker. Tankefeltterapi er derfor ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp

Læs:
Artikel fra "Ugebladet Søndag"
Da 31-årige XX sidste år befandt sig i sit livs tredje, langvarige depression, anbefalede lægen en ny form for terapi. Det lød som en værre gang hokus-pokus, men ved hjælp af tankefeltterapi fandt XX ind til det sted, som hendes depressioner ud-sprang af.
Af Gertrud Baun
Læs hele artiklen: Klik her

Klienthistorier  på www.tanketeltterapi.info
 
Præstegaardsbakken 12, Thorum, 7870 Roslev, Denmark :: Tlf. 24 25 69 11 :: Fax. 97 58 52 20 :: E-mail: info@martinruby.dk
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk